Zijn jullie allemaal aan het genieten van de heerlijke zomervakantie? Kan jij niet wachten om weer aan de slag te gaan bij sv IVO. Vanaf dinsdag 6 september starten alle lessen weer. Tot dan allemaal en nog een hele fijne vakantie!

Handstandfotowedstrijd

Waarschijnlijk loopt u dochter of zoon zo nu en dan tijdens de vakantie op haar handen. Heel normaal voor een turner of turnster. Omdat het trainersteam erg benieuwd is op welke mooie plekken iedereen deze vakantie een handstand maakt is er een handstandfotowedstrijd.

De uitdaging is om op mooie, leuke en gekke plekken een handstand op de foto te zetten. De handstand mag ook in een mooie vorm. Dus gebruik je creativiteit en denk ook aan je outfit. Wij zijn erg benieuwd naar de foto´s van iedereen!

Hoe lever je de handstandfoto in? Ga naar de facebookpagina van sv IVO (https://www.facebook.com/pages/sv-IVO/517260805086639) en like de pagina. Vervolgens kan je onder het bericht van de handstandfoto reageren en je handstandfoto uploaden. Je mag meerdere foto’s uploaden. De foto’s kunnen tot en met 11 september worden ingeleverd. De jury gaat de handstanden bekijken en in de week van les van 19 september worden de winnaars bekend gemaakt. Voor de winnaars is er een leuk prijsje!

Heel veel succes allemaal met de handstandfotowedstrijd!