Selectie turnen

Jeugdleden waarvan leiding denkt dat ze talent hebben, kunnen worden uitgenodigd bij de selectie voor een proefles of proefperiode. Tijdens de proefles wordt gekeken of het kind inderdaad genoeg talent in huis heeft voor de selectie groep. De selectie traint twee keer 3 uur  in de week. Mini’s hebben nu nog de keuze voor 2 x 2 uur of 1 maal 3 uur per week.

Tijdens het jaar door is de selectie bezig met verschillende regionale en district wedstrijden. Selectie turnsters zijn verplicht tot het deelnemen aan  wedstrijden. Naast deze wedstrijden verzorgd de selectie ook wel eens demonstraties tijdens een kerstshow of tijdens de clubkampioenschappen.

Turnt uw kind nog niet bij sv IVO en wilt u meer informatie over toetreden tot onze selectie?
Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@sv-ivo.nl

Selectie turnen
Trainingsuren Dinsdag 16.00-19.00

Vrijdag 16.00-19.00